Posters är något som kan ge liv till ett rum och bidra till en härlig atmosfär. Något som är en trendsäker och tidlös inredningsdetalj är svartvita posters. Du kan få en fantastisk tavelvägg genom att rama in svartvita posters i svarta eller vita ramar. Exempelvis är svartvita posters med olika motiv som städer, djur eller inspirerande kända människor perfekt. När du väljer svartvita posters kan du skapa en modern och schysst atmosfär. Svartvita posters ger även ett sammanhängande intryck.

Svartvita posters är enkla att inreda med

Om du älskar modern konst är svartvita posters med olika grafiska prints ett väldigt bra val. Det finns en mängd olika stilar när det kommer till svartvita posters i grafisk stil. Det gör det enklare för dig att hitta posters som passar just in inredningsstil. Det är också det bästa med svartvita posters, att de passar väldigt bra in i flera olika inredningsstilar. Det beror på att svart och vitt går ihop med alla andra färger och nyanser. Det går helt enkelt inte att matcha fel när det kommer till svartvita posters.

Gör en snygg tavelvägg

Du kan alltid skapa en trendig tavelvägg med snygga svartvita posters. En tavelvägg är en samling tavlor eller posters som du själv har valt ut efter tycke och smak. Sedan kan du hänga upp dem i olika kombinationer. Du får olika resultat beroende på hur du väljer att konstruera tavelväggen. Du kan ha olika mått och storlekar på posters och ramar. Det går även att skapa en snygg symmetri av tavlorna du har valt ut. När en tavelvägg är anpassad efter rummet kan den förvandla och lyfta hela inredningen. Det bästa är att ha ungefär 5-10 centimeters mellanrum mellan ramarna. Du kan såklart hänga dem mer tätt om du vill ha känslan av att alla tavlor är ett enda stort motiv. Innan du ska sätta upp tavelväggen kan du lägga ut den på golvet för att få en uppfattning om hur resultatet kommer att bli.

Häng tavlor på oväntade ställen

Om du inte bara vill hänga upp posters på väggen kan du försöka hitta andra bra placeringar. Du kan exempelvis luta en tavla mot en bokhylla, mot ett fönster eller ställa på golvet lutandes mot väggen. Det finns massor med bra ställen du kan placera ramar med posters i. I trappan kan du med fördel sätta upp olika snygga motiv. Badrummet är ett annat ställe där du kan hänga upp snygga posters.