Har du lust att göra ditt hem lite finare men har inte riktigt råd med det? Känner du att det finns annat att prioritera rent ekonomiskt, samtidigt som det vore roligt med en uppiffning? Har du en gammal guldring som ligger och samlar damm i byrålådan? Då kan det vara dags att göra något åt saken!

Genom att sälja guld till ett bra pris kan du snabbt och enkelt få ett välkommet klirr i kassan som kan ge både dig och ditt hem en uppskattad boost. Allt du behöver göra är att beställa hem ett kostnadsfritt brev, skicka tillbaka brevet med det du vill sälja och inom ett dygn få en inbetalning på ditt konto. Vips, nu finns det några extra kronor som kan gå till inredningen utan att du behöver ha dåligt samvete. Och vad kan då passa bättre än att inreda med lite guld?

Gyllene prylar som piggar upp

Guld är ett vackert och tidlöst material som har berikat människan, inte bara ekonomiskt utan också estetiskt, i alla tider. Det är lika vackert på föremål som i hårfärgen och är kul att använda till inredningen, oavsett om du föredrar en dramatisk stil eller en mer nedtonad. Hur du väljer att använda guldet som inredningsdetalj beror helt på din personlighet och smak men vad du än gör blir det garanterat ett kul inslag.

Under de senaste åren har det blivit väldigt populärt att inreda i så kallad herrgårdsstil, vilket innebär att hemmet pryds med saker som guldrandiga gardiner eller tapeter med mönster som passar i slott. Det spelar ingen roll om du bor i hus eller lägenhet utan är istället en fråga om att välja en inredning som är pampig och regal. Kandelabrar och kranar i mässing, kuddar med guldbroderier och stora tavlor i förgyllda ramar är bara några exempel.

Om du föredrar en mer modest stil men ändå vill ha guld i din inredning kan du kombinera det snyggt med växter och naturmaterial. Att ha en ståtlig guldfisk i ett akvarium är inte bara bra enligt feng shui-principen, det är också trevligt och vackert. Guld i kombination med gröna växter är alltid snyggt. Spraya en stor spegelram med guldfärg och ställ den på golvet, omgiven av en liten palm eller en klätterväxt för en fräsch och luftig men samtidigt lyxig inredning.

Att trivas i hemmet är viktigt för din fysiska och mentala hälsa och genom att förgylla tillvaron på olika sätt får du den krydda som är så givande. Det kommer glädja dig så mycket mer än att ha en gammal guldring i lådan, och ge dig ökad inspiration och energi.