När det kommer till att inreda sitt hem gäller det att man är kreativ och tänker utanför lådan. Gillar du mode och vackra detaljer så kommer det här inlägget kunna hjälpa dig att finna de där detaljerna som kommer göra ditt hem unikt och vackert med en prägel av mode och design.

Kläder som hänger framme

Det man kan göra i hallen är att man låter snygga kappor eller jackor hänga framme. Eller så kan man låta en vacker klänning hänga i sovrummet. Tänk bara på att ha det avskalat. Blir det för mycket kläder som hänger framme så kommer det lätt se stökigt ut och då får man omvänd effekt än den som önskades.

Parfymer som del av inredning och design

Något som är väldigt trevligt att använda som inredning är parfymflaskor. Om du tänker efter så är det som små konstverk och det kan ju även vara en bra påminnelse på morgonen när man ska bege sig att man ska ta lite parfym först. Det finns många sajter online där man kan shoppa parfym till riktigt bra priser. Till exempel finns det många bra priser och erbjudanden hos si parfym bland annat. Det finns även mycket annat kul att shoppa hem om man är intresserad av hudvård och skönhet.

Snygga skor i skohyllan

En annan snygg detalj i hemmet är skor! Det finns väldigt många skor som är som konstverk och de kan vara fina att ställa i ett skoställ, lite mer som en utställning än att det egentligen ska vara funktionellt. Det finns även de som väljer att ställa sina finaste pärlor i bokhyllan och det kan ju vara snyggt om de inte är slitna eller så.

Väskorna som är snyggaste detaljen

Att ha en fin väska stående på en bänk eller koffert kan vara ett vinnande koncept för den som söker ett modernt hem. Till exempel finns det många olika modeller från Louis Vuitton som man kan ha som inredning och det är något som nästan varenda gäst kommer känna igen när de kommer in i ditt hem. Om man har lite tid och tålamod så kan man söka efter vintage väskor som man kan ha i hemmet. Dessa är inte alltid lika dyra som de nya versionerna, men självklart finns det även samlarmodeller som kan kosta en halv förmögenhet.

Smycken och accessoarer

Sista tipset för hur du ska kunna använda mode som inredning är att man kan ha sina smycken framme. Det finns väldigt många fina skrin och ställ för den som ändå vill ha det snyggt, prydligt och organiserat. Det finns många olika märken att välja bland, och kanske är det en mix av dina favoriter som gör ditt hem unikt.